Házépítési tudnivalók

Hogyan lesz HORIZONT™ házam?

Lépésről lépésre bemutatjuk, hogy milyen fázisai vannak egy HORIZONT™ ház megépülésének:

1. A telek kiválasztása:

Az első lépés a telek kiválasztása és megvásárlása ügyvéd segítségével. Számos szabály határozza meg mi és hogyan építhető egy telken. Ezért rendkívül fontos, hogy megfelelően tájékozódjon az illetékes szerveknél (földhivatalnál, önkormányzatnál), nehogy később kellemetlen meglepetés érje. Esetleg, nem építheti meg otthonát úgy ahogyan eltervezte. Érdemes több figyelmet fordítani a közművekre és a helyi építési rendeletekre.

2. Tervezés:

Ha már túl van a telekvásárláson és a kapcsolódó adminisztráción jöhet a tervezés! Egyszerű skicceket nem fogadják el az építésügyi hatóságok, és csak nagyon tág keretek között adható rájuk árbecslés. Minél pontosabb a terv, annál pontosabb az ár!
Érdemes akár már a telekvásárlás előtt felkeresnie egy hivatásos építész tervezőt, hogy később pontosabb adatokkal, tisztán átlássa mik még a megoldandó kérdések, mennyi pénzébe és idejébe fog kerülni álmai házának megvalósítása. A tervezőknek segítséget nyújtunk, hogy HORIZONT™ rendszerből meg tudják tervezni az épületet (előzetes irányár).

3. Árajánlat:

Már megvannak a tervei és a telke, akkor körülbelül 3-4 hónapra van ahhoz, hogy beköltözhessen saját HORIZONT™ házába! Amennyiben elküldi részünkre az építésze által összeállított terveket részletes, pontos árajánlatot tudunk önnek adni.
Fontos jelezni, hogy hol épülne a háza, mivel a kivitelezést országos márkaképviselő és építő partnerhálózatunk egyik tagja végzi, akiknek az áraikban eltérések lehetnek. Itt megjegyezzük, hogy a márkaképviselő és építő partnerhálózatunkat folyamatosan bővítjük, így ha már megvan kivel szeretné felépíttetni a házát, akkor azt a vállalkozást szerződéses keretek között megtanítjuk az építési technológiára, illetve a ház készítés során aktív felügyeletet és minden nemű általunk adható háttértámogatást megadunk részükre ahhoz, hogy az első HORIZONT™ házuk, az Ön háza is a legjobb minőségben készüljön el. Tehát a vállalkozás jöjjön és regisztráljon nálunk. A többi már a mi dolgunk.
Ha a tervei eredetileg tégla vagy egyéb szerkezetre készültek akkor is tudunk HORIZONT™ házra árajánlatot készíteni.

4. Építés:

Amennyiben az árajánlatot megfelelőnek tartja és szerződik kivitelező partnerünkkel, kezdődhet az építés! Házának acélszerkezetét a Horizont Global Kft. gyártja le és szereli össze. Az acélszerkezet felállítását és a HORIZONT™ Rendszernek megfelelő “felöltöztetését” a már említett HORIZONT™ márkaképviselő és építő partnerünk végzi, akivel a szerződést aláírja.
A Horizont Global Kft. kizárólag tapasztalt, megbízható kivitelezőkkel áll partnerségben, melynek bizonyítéka több mint 20 év sikeres működés és több ezer elégedett háztulajdonos!

5. Beköltözés:

Gratulálunk! Ön is HORIZONT™ háztulajdonos lett! Nem maradt más hátra, mint hogy élvezze az energiahatékony, biztonságos, komfortos otthona által nyújtott kényelmet!
Reméljük hamarosan Önt is a HORIZONT™ háztulajdonosok között tudhatjuk!

Jó tudni -az elején tintázni szükséges:
1./A Horizont Global a rendszergazda, aki az épület vázszerkezetét gyártja és szereli össze a gyártósoron.
2./Szerződést kötni az Ön által kiválasztott HORIZONT™ Építőpartner Kivitelező vállalkozással fog tudni aki a szerkezetet felállítja és a beköltözéshez szükséges minden szigeteléssel, tetővel, burkolással stb ellátja.
3./Hitelből, CSOK stb. épül majd meg az épület.

Letölthető dokumentációnk:

Építési folyamatlista