Szaktanácsadás, tervezés

Cégünk az acélvázszerkezet tervezéséért, gyártásáért felel, de igyekszünk a segítségére lenni szaktanácsadás,  az épülettervezés és az épületkivitelezés területén is. Kiterjedt kivitelezői és tervezői partnerhálózattal dolgozunk együtt.

HORIZONT™ -tal szeretnék építkezni, tervekkel rendelkezem:

Családi ház Energiatakarékos

Amennyiben konkrét elkészített tervei vannak, de további kérdések merülnek fel Önben új épület, ház építéssel, bővítéssel kapcsolatban, vagy konkrét árajánlatot szeretne kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, majd ez alapján kollégánk visszahívja Önt és egyeztetik a további teendőket. Tervezője részére tervezői konzultációt biztosítunk, ez feltétlen szükséges a szakhatósági engedélyezéshez.

Érdekel!

HORIZONT™ házban gondolkodom, még tervezés előtt állok, tervezőt keresek:

Gyorsház

Amennyiben még tervezés előtt áll akár a megvalósított referenciaépületeink alapján, akár máshonnan vett elképzeléseit kívánja megvalósítani, szívesen állunk a rendelkezésére.

Minden házunk egyedi tervek alapján készül. Ezért ha még nincs tervezője tudunk ajánlani márkaképviselő és tervező partner hálózatunkból Önnek olyan megbízható tervezőket, akik már terveztek HORIZONT™ házat is és ismerik a helyi rendeleteket! Ez nagyon fontos, ezért kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot, mert ez alapján fogunk tudni Önnek tervezőt, kivitelezőt ajánlani.

Érdekel!