Cégünk az acélvázszerkezet tervezéséért, gyártásáért felel, de igyekszünk a segítségére lenni,  a tervezés és az épületkivitelezés területén is. Kiterjedt kivitelezői és tervezői partnerhálózattal dolgozunk együtt.

HORIZONT™-tal szeretnék építkezni, tervekkel rendelkezem

Amennyiben konkrét elkészített tervei vannak, de további kérdések merülnek fel Önben új épület, ház építéssel, bővítéssel kapcsolatban, vagy konkrét árajánlatot szeretne kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a lenti űrlap kitöltésével, majd ez alapján kollégánk visszahívja Önt és egyeztetik a további teendőket. Tervezője részére tervezői konzultációt biztosítunk, ez feltétlen szükséges a szakhatósági engedélyezéshez. Kérjük az űrlap kitöltésére, segítve ezzel a hatékonyságunkat. Köszönjük.

HORIZONT™ házban gondolkodom, még tervezés előtt állok, tervezőt keresek

Amennyiben még tervezés előtt áll a típusterveink és megvalósított referenciaépületeink alapján kiválaszthatja, hogy melyik áll az Ön elképzeléseihez a legközelebb. Ezekre a típustervekre m2 árat is megadtuk, hogy lássa melyik ház mennyiből építhető fel. Ez segítségre lehet a saját költségvetés nagyságának megállapításában.  Gyakran kapunk előzetes kalkulációra árajánlat kérelmet. Nagyon nagy árkülönbségek lehetnek ugyanakkora alapterületű házak között (fekvés, szigetelés vastagsága,  gépészet kialakítása, burkolat) ezért előzetes árajánlatunk csak tájékoztató jellegűek.

Minden házunk egyedi tervek alapján készül. Ezért ha még nincs tervezője tudunk ajánlani partner hálózatunkból Önnek olyan megbízható tervezőket akik már terveztek HORIZONT™ házat is és ismerik a helyi rendeleteket! Ez nagyon fontos, ezért kérjük, hogy az alábbi Űrlapot kitöltve vegye fel velünk a kapcsolatot, mert ez alapján fogunk tudni Önnek tervezőt-(ket) ajánlani.